9 iulie 2012

Update "Vreau să trăiesc!". Apel la rugăciune pentru Alexandra


O zi cu emoţii mari pentru mămica Alexandrei Groza, fetiţa bolnavă de leucemie, din Dorohoi (cei care aţi urmărit blogurile şi aţi fost impresionaţi de caz ştiţi despre ce este vorba). Astăzi i se recoltează printr-o operaţie celulte hematogene care urmează a fi transplantate mâine, 10 iulie, Alexandrei. Strop de viaţă. De viaţă nouă. 
Cu ajutorul Domnului, Alexandra a ajuns în faţa şansei ei de a redeveni sănătoasă. Şi cu ajutorul nostru, prin rugăciunea noastră susţinută şi stăruitoare, ziua importantă a operaţiei de mâine va trece, sperăm, mai uşor.
Cred din tot sufletul că Domnul ne va asculta rugăciunile şi că plecarea genunchilor noştri înaintea Lui nu va fi trecută cu vederea. Împreună-rugăciunea este leacul de mult preţ pe care ades îl uităm, dar atunci când ne amintim de el, devine puternic şi minunat lucrător. 
Toţi cei care o iubiţi pe Alexandra nu pregetaţi să rostiţi mâine o rugăciune, să ziceţi cu credinţă, cu nădejde, un "Doamne ajută" pentru micuţa noastră! Haideţi să ne trezim mâine cu gândul la Alexandra, la trupuşorul ei plăpând căruia i-a ajuns suferinţa, la sufleţelul ei mic plin de dorinţă şi speranţă, care îşi pune nădejdea în orice ajutor. Rugăciunea noastră poate deveni un ajutor nepreţuit!

Alexandra, te iubim şi vrem să trăieşti!




2 comentarii:

  1. Maica Domnului să mijlocească înaintea Fiului Ei pentru vindecarea Alexandrei!Deşi am sufletul strâns de emoţie, am nădejde în purtarea de grijă a lui Dumnezeu pentru copiii Săi!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulţumesc pentru gând, draga mea Andreea!
    Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails