18 aprilie 2012

O mamă se roagă...


O mamă se roagă pentru fetiţa ei...nimic neobişnuit până aici, căci mămicile întotdeauna se roagă pentru copilaşii lor, dimineaţa şi peste zi, iar seara, la culcare, rugăciunile mamei învelesc în linişte şi pace somnul pruncilor, ca-ntr-o plăpumioară caldă, ocrotitoare.

Rugăciunea mamelor care au copilaşi bolnăviori este însă una plină de durere şi lacrimă, dar şi de de credinţă, de speranţă, de aşteptare.
Blanka este o asemenea mămică - mămică de puişor bolnav, căci Nicole Anamaria, cea mai mare fetiţă a ei s-a născut, acum 3 anişori, cu o boală ereditară care îi afectează grav vederea, până la posibilitatea pierderii totale:
Subluxaţie bilaterală de cristalin (Sindrom Marfan).
Pentru ca să poată vedea şi să se dezvolte ca un copilaş normal, Nicole are nevoie de implant de cristalin, operaţie care în prezent nu se realizează la noi în ţară. Părinţii fetiţei au căutat o clinică de specialitate ce ar putea realiza această intervenţie şi au găsit-o la Frankfurt, în Germania, unde au şi fost pentru un prim consult în 13 martie.
Intervenţia se poate realiza fără probleme acolo, însă este nevoie pentru spitalizare şi intervenţia chirurgicală de suma de 15.000 euro, bani de care familia nu dispune şi pe care din veniturile proprii nu îi va putea obţine niciodată.
Cum sunt încrezătoare de felul meu şi cum Gabriela, Alexandra şi Gabriela sunt adevărate exemple (deşi sunt doar câteva) despre bunătatea, solidaritatea şi generozitatea oamenilor, îndrăznesc să vă rog să cercetaţi povestea Nicolei şi a familiei ei şi să ajutaţi o fetiţă minunată să se bucure de vederea şi cunoaşterea lumii minunate din jurul ei.
Dacă fiecare dintre noi o să punem în "puşculiţa" Nicolei câte un bănuţ, sunt sigură că suma care încă o ţine departe de o viaţă normală o să strângă.
Şi rugăciunea este binevenită, deasemenea, căci şi fetiţa şi părinţii ei au nevoie de ajutor şi încurajare prin rugăciune.

Să avem gând şi inimă bună!

Hristos a înviat!


Se pot face donaţii în contul deschis la
Rai­ffeisen Bank:


RO 25 RZBR 0000 0600 0624 6840 – în LEI,

RO70 RZBR 0000 0600 1446 8429 – în EURO, titular este Petru-Stelian Adam-Bezsnei (tatăl fetiţei).

Pentru transferuri internaţionale în euro se vor folosi următoarele caracteristici:

CONT BANCAR: RO70 RZBR 0000 0600 1446 8429 – EURO

BANCA: RAIFFEISEN BANK

SWIFT: RZBRROBU

AGENȚIA 336. TEATRU, ARAD, ROMÂNIA
.

9 comentarii:

 1. Draga Mariana, asa de frumos ai scris ca m-ai emotionat pana la lacrimi, iti multumesc din suflet ca ai publicat anuntul nostru si esti increzatoare, imi dai multa putere de a merge inainte. Promit sa te tin la curent cu noutatiile.
  Cu drag,Blanka

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sper din suflet ca micuţa ta să poată zburda curând fără grijă, ca orice copilaş sănătos şi voios!
   Să dea Domnul să auzim doar de bine!
   Cu drag,

   Ștergere
 2. Doamne, ascultă rugăciunea acestei mame și a noastră!
  O să trimit și eu câțiva bănuți...
  Doamne-ajută!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Draga mea Sara, suflet frumos şi bun, îţi mulţumesc, Domnul să îţi răsplătească gândul, vorba şi fapta!

   Ștergere
 3. Mariana o sa pun si pe blogul meu link sper sa ajute ....

  RăspundețiȘtergere
 4. Wow ma bucur ca anuntul nostru are asa un ecou, sincer va spun ca nu am cuvinte suficiente sa va multumesc pentru gandurile voastre de incurajare si pentru solidaritatea fata de noi.
  Domnul sa va binecuvinteze!
  Cu stima, Blanka

  RăspundețiȘtergere
 5. Hristos a înviat!
  Am preluat şi eu...
  Nădejde părinţilor!
  Te îmbrăţişez cu drag, Mariana.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevărat a înviat!
   Mulţumesc din suflet, dragă Anastasia!

   Ștergere

Related Posts with Thumbnails