28 decembrie 2011

Din nou despre Alexandra Groza

.
De astăzi, 28 decembrie 2011, se pot face donaţii pentru Alexandra Groza în reţeaua ROMTELECOM!



Alexandra este fetiţa din Dorohoi, bolnavă de leucemie mieloblastică.
Pentru ea, bucuriile cele mari de Sărbători n-au fost bradul, nici cadourile, ci frăţiorul, tata şi bunicii de care a stat departe aproape o lună, fiind internată pentru tratament în Clinica Louis Ţurcanu din Timişoara. După această scurtă "vacanţă" de Crăciun, Alexandra se va reîntoarce să reia tratamentul...
Se aşteaptă, în continuare, rezultatele puncţiei pentru confirmarea/infirmarea compatibilităţii Alexandrei cu fratele ei, în vederea transplantului medular. Dacă nu există compatibilitate, costurile intevenţiei se ridică, fiind necesară găsirea unui alt donator.

Aşadar, vă rog să nu uitaţi că dăruind din puţinul nostru, putem să dăm aripi unui vis de copil, putem să-i redăm sănătatea Alexandrei!
Şi nu uitaţi nici de rugăciunea pentru Alexandra, să nu uităm de acest leac minunat, care poate face minuni şi la distanţă, administrat cu multă dragoste şi dăruire!


Later edit
29.12.2012
- Deşi conform contractului cu Romtelecom numerele de teledon ar fi trebuit activate din 28.12.2011, ele nu sunt încă valide
şi nu se pot face apeluri. Probabil va mai dura puţin până ce vor putea fi folosite, iar eu o să revin cu un anunţ când problema va fi rezolvată.

30.12.2012 - De astăzi liniile pentru Teledon sunt active! Aşadar, putem începe anul nou cu o faptă bună: un apel pentru viaţa Alexandrei!

.

6 comentarii:

  1. Vă mulțumesc pentru că ați publicat încă o dată povestea Alexandrei. Liniile pentru teledon vor fi activate de mâine, 30.12.2011.
    Mulțumesc din suflet!
    Sărbători binecuvântate !

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu îţi mulţumesc, dragă Lăcrămioara, că pui atât suflet, timp şi energie pentru cauza Alexandrei şi că impulsionezi şi pe alţii să ajute!
    Domnul să-ţi răsplătească toate, cu bucurii şi har peste har!
    Sărbători cu bucurie în Hristos!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mariana draga mea si voi mi-ati lipsit fiecare in parte.Pe toti va port in suflet! Iti doresc sa intrati intr-un nou an plin de binecuvantari duhovnicesti! Sa strangem cat putem randurile ca ne asteapta ani grei, sa ne putrtam in rugaciuni unii pe altii.
    O zi minunata draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Îţi mulţumesc pentru cuvinte, Corina! Aşa simt şi eu, că trebuie să înmulţim rugăciunea pentru a fi mai puternici. Să se milostivească Domnul de noi, de toţi.
    Te îmbrăţişez cu prietenie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Care-i perioada teledonului romtelecom? Incepnd cu decembrie 2012 care e inca departe shi pina cind? Deoarece la expirarea perioadei teledonului, numerele de teledon sint automat preluate de catre ong-uri care incurajeaza ciinii care se defeca pe trotuare/strazi si care-i musca pe oameni. Trebuie specificata perioada teledonului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Teledonul era activ până în martie şi lucrul acesta a fost postat pe blog, pe coloana din dreapta, la vremea potrivită.
      În postare se specifica şi data corectă, iar cine a vrut să înţeleagă, a înţeles mesajul corect.

      Ștergere

Related Posts with Thumbnails