25 noiembrie 2014

Nădejde. Şi dragosteDragostea nu are nevoie de subtitrare sau de dicţionar. Are aceeaşi aromă şi gust pe întreg pământul.
 În faţa lui Dumnezeu nu există albi sau negri, români sau greci, slabi sau graşi, deştepţi sau proşti, bogaţi sau săraci, vrednici sau nevrednici, crocanţi sau pufoşi, sau alte categorii,  la El sunt cu toţii suflete. 
Şi un singur suflet dacă pierde, nici îngerii nu Îi sunt consolare. Aşa că rânduieşte la fiecare drumul, ritmul, timpul, momentul său… 
Hristos nu pune niciodată etichete pe nimeni. Nici noi nu avem nevoie de a arunca nici măcar cu piatra privirii spre celălalt, ci avem nevoie să scoatem chiar şi nisipul de pe mâinile sufletului. 
Omul are nevoie să fie atins atât de gingaş cu dragoste! 

Părintele Hrisostom Filipescu

Cu mai multă sensibilitate şi dorinţă de iubire vă pueţi încărca aici .


sursa Google10 comentarii:

 1. Hihi, asa-i ca scrie minunat? Cele 2 carti ale lui sunt balsam pt suflet! Sunt de fapt postari de blog stranse in 2 carti...:)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Absolut minunat, se pliază exact pe sufletul meu ce scrie părintele Hrisostom și, mai mult de-atât, primesc povața potrivită, citind, exact atunci când am mai mare nevoie.
   N-am știut de cărți, o să le caut.

   Ștergere
  2. Sunt pe libris. Dai cautare dupa numele lui si iti apar.

   Ștergere
 2. Foarte, foarte frumos! Ca un pansament...pentru suflet.

  RăspundețiȘtergere
 3. Răspunsuri
  1. Cu drag mult! :*
   Unde-ai găsit inimioara aia...? E așa faină! :)

   Ștergere
 4. As dori sa iau legatura cu distinsul folclorist Grigore Lese, daca aveti adresa de contact a dansului va rog trimiteti o la : vladareanflorin@hotmail.com.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu am ştiinţă de adresa maestrului, dar poate cineva, citind aici, vă poate ajuta.

   Ștergere

Related Posts with Thumbnails