1 octombrie 2011

Apărătoare Doamnă...

...aşa şi noi, ca nişte prunci neputincioşi, slabi şi temători, să ne adăpostim sub Acoperământul de lumină, de dragoste şi rugăciune al ocrotitoarei noastre Maici, să o dorim şi să o chemăm din tot sufletul şi să zicem:

"Tu, ca ceea ce ai putere nebiruită, izbăveşte-ne pe noi din toate nevoile, ca să strigam ţie: Bucură-te, bucuria noastră, acopere-ne pe noi de tot răul cu cinstitul tău Acoperământ!"




Ziua de astăzi îmi aduce mare nădejde şi bucurie mereu.
Bucurie şi nădejde că nu sunt singură...că în toate slăbiciunile mele, în toate durerile, în toate mâhnirile pot să nădăjduiesc, gândind la Sfântul Acoperământ al Maicii lui Dumnezeu, afierosind toate neputinţele
mele iubirii, milei şi bunătăţii Ei, care toate le poate.



.

8 comentarii:

  1. Draga Mariana, ce bine e cand avem unde sa plecam capul...
    Iti doresc o Duminica lina...
    Te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos nu suntem singuri niciodata!Maica Domnului ;i Sfintii se vor ruga mereu ptr noi:)

    RăspundețiȘtergere
  3. imi era dor de tine... ma luasem cu traducerea cartii si nu am intrat pe blog sa iti vad calatoria in Grecia de anul acesta... acum am vazut/o si ma gandesc "Fericito!" Dar tu stii bine vorba mea: toate la timpul lor. Va veni Grecia si pentru mine... in cateva luni vine Roma! Apoi, cine stie, sa ajungem cu bine zilele, ca niciodata nu stim ce ne rezerva Bunul Dumnezeu pentru ziua de maine. te imbratisez si te pup... sper sa ne vedem in curand...

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina, te îmbrăţişez cu drag! Zile senine şi pline de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Liana, Doamne ajută!
    Mulţam de vizită, te mai aştept!

    RăspundețiȘtergere
  6. Mirela, mă bucur mereu când treci pe-aici! Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ehei, Monicuţo, m-am gândit şi eu la tine zilele astea...oare ce-mi auziră urechile, ai fost la Sankt Petersburg? :) Dacă da, apoi ştiu că şi tu ai patima călătoriei! :))
    Aşa-i cum spui, ziua de mâine nu-i a noastră..să mulţimim Domnului pentru toate bucuriile pe care ni le-a îngăduit şi dăruit şi să nădăjduim că vom mai avea parte, prin bunătatea Lui, şi de altele.
    Te îmbrăţişez strâns!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails